Eurooppalaisten sisustuslehtien lemmikki Thorsten van Eltenin kyyhkyslamppu on nyt saatavissa Ombrellinossa. Väreinä ovat pinkki, oranssi, valkoinen, harmaa, musta ja keltainen. Toinen Thorsten van Eltenin kokoelman uutuus Ombrellinossa on hirvensarvi naulakko punaisena, valkoisena ja mustana. Nämä tuotteet sopivat sekä lastenhuoneen sisutukseen että kodin muihin tiloihin.

Suuren suosion saaneet käkikellot saapuvat maaliskuun lopulla ja Diamantinilta & Domeniconilta tulee muutama uutuuskin.

Olemme myös ottaneet valikoimiimme Camilla Lundstenin Littlephant värikkäät ja hauskat julisteet ja postikortit. Myös Tintti julisteet ovat nyt tilattavissa verkkokauppamme kautta.

Corollelta tuli lisää ihania vauvanukkeja ja myös 20 cm mininukkea saa nyt kylpyversiona.

Sophie the Giraffe on vuonna 1961 pariisissa syntynyt purulelu on ainoa lähes 50 vuotta myynnissä pysynyt vauvojen lelu.Sophie on valmistettu luonnonkumista ja maalattu käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla, joten siinä ei ole ftalaatteja tai muita haitallisia kemikaaleja. Sophie on siis todellinen luomulelu.

Valikoimiimme kuuluu myös vedenkestävät Babywatch lastenkellot. Pedagokinen kello auttaa lasta hahmottamaan tunnit, minuutit ja sekunnit. Pakkauksessa mukana opetusmetodit ja pieni pahvinen opetuskello. Malleja sekä pojille että tytöille.

Pääsiäiseksi löytyy taas perinteisiä tipurivistöjä sekä pahvisia pääsiäismunia koristamaan kotia.

Kaikki tuotteemme eivät ole verkkokaupassa, mutta mielellämme vastaamme kyselyihin ja toimitamme muitakin tuotteita postitse, joten eikun kyselemään: ombrellino@ombrellino.fi

Aurinkoista kevättä!