Hei,

Keski-Eurooppa on palannut kesälomien jälkeen taas takaisin töihin ja mekin olemme vihdoin saaneet paljon uutuuksia.

Tintiltä on tullut vuoden 2010 päivyrit ja seinäkalenterit sekä jo tutuksi tulleet pitkähihaiset t-paidat ja pyjamat syksyn väreissä. Paitoja tulossa lisää ensi viikolla.

Corolle-nuket ovat olleet maineensa arvoiset ja niitäkin on nyt lisää. Valikoimassa klassiset Calin-vauvanuket (myös aasialainen ja tumma nukke) sekä värikkäämmät Dolly-nuket. Penelope-nukke suloisessa korissaan pysyy myös valikoimissamme.

Leluissa on paljon kaikkea uutta ja ihanaa...mm. rummut, Elmer vetolelu, 2-palainen palapeli sekä paljon erilaisia magneetteja. Vilacilta olemme saaneet myös ranskalaisen taiteilija Nathalie L’été:n suunnittelemia leluja, kuten peltinen astiasto ja eläin –ja kukkamagneetit. Olemme ottaneet myös valikoimiimme uudet puulelut Janodilta mm. kaikkien rakastamat Pinokkiot ovat palanneet.

Yölampuissa uutuutena Barbapapa yövalot ja valonauhat. Trousselierin pyöriviä yövaloja löytyy teemoina Pikku Prinssi, Elmer, Maisa, raketti ja meri.

Bensimonin käytännölliset ja hyvänäköiset House caset ovat nyt sekä skotti -että vichyruudullisia ja niitä löytyy myös farkunvärisenä. Bensimonilta saimme myös supermakeita treeni/pyöräilykasseja, jotka saa kätevästi olalle.

Tutut ja turvalliset, mutta niin ihanat Barbapapa, Pikku Prinssi, Elmer, Maisa, Myyrä ovat jatkossakin vakiokalustoa.

Meitä on hemmoteltu ihanalla syksyllä, mutta jos ne sateet pian alkavat, niin Ombrellinossa on myynnissä Bundgaardin ihastuttavia saappaita pinkkinä, vihreänä ja mustana (koot 22-30).


Kaikki tuotteet eivät valitettavasti ole ehtineet nettikauppaan, mutta tuotteita voi kysellä sähköpostitse ombrellino@ombrellino.fi, jos ei pääse liikkeeseen ihastelemaan.

Syysterveisin,

Ombrellino, www.ombrellino.fi