Joulunodotusta Ombrellinossa

Joulukalenterin ensimmäinen luukku on avattu ja nyt voi keskittyä lahjojen hankintaan.
Ombrellinossa on perinteisiä joulukoristeita kuten tonttu - ja punatulkkurivistöjä löytyy erilaisina versioina sekä ihastuttavia lumihiutalepalloja.
Joulumenyn tarjoiluun on paljon vaihtoehtoja. Puiset sushisetit, kakut, leikattavat vihanneksen ja hedelmät sopivat koti-ja kauppaleikkeihin.
Ombrellinosta on tullut näin joulun alla myös oikea nukkeparatiisi. Corolle-vauvanukkea on useampaa mallia ja jopa kylvetettävä nukke. Vauvoillekin on omat pikkunuket. Penelope Peapod-nukke omassa korissaan on myös oiva lahja prinsessalle ja mukava pakata mukaan vaikka matkalle.
Soittorasioita sekä soivia korurasioita löytyy niin prinsessa-, keiju- kuin ballerinafanille. Pojalle lahjaksi sopii Pikku Prinssi tai Elmer soittorasia.
Tytöille ja pojille on paljon erilaisia pelejä mm. Maisaa, Elmeriä, Keijua sekä magneettisia paperinukkeja ja robotteja.
Animan ihanan pehmeitä eläinpehmoja ei voi vastustaa aikuiset eikä lapset. Leopardit, leijonat, vilisiat ja muut söpöläiset odottavat Ombrellinossa.
Pojille löytyy puisia kuorma-autoja, raketteja ja lentokoneita sekä merirosvoaiheisia palapelejä.
Pimeät lastenhuoneet valaisee kauniisti Barbapapa, Elmer, Maisa, Pikku Prinssi yövalot.
Tintin ystäville on julisteita, mukeja, uusia muovitaskuja, t-paitoja ja paljon muuta. Ja uusia keräilyautoja tulossa vielä joulun alla - jokaista vain 1 kpl!

Jouluterveisin,
Ombrellinon väki
www.ombrellino.fi
www.ombrellino.blogspot.fi

 

Nettitilaukset: Jos haluat tilata tuotteita verkkokaupasta, muttet löydä   tuotetta, niin kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse ombrellino@ombrellino.fi tai puhelimitse 050 433 1648. Kaikki tuotteemme eivät ole myynnissä netissä. Muistathan, että nettitilaukset tulee olla meillä viimeistään 15.12.2009, jotta ehtivät jouluksi. Verkkokauppa on kiinni 18.12 - 31.12.2009.