BABIATORS SUOJELEE LASTEN SILMIÄ TYYLIKKÄIDEN MINIPILOTTILASIEN AVULLA!

Babiators on tyylikkäiden vauvojen ja lasten aurinkolasien valmistaja, jonka tuotteet ovat saaneet vankan joukon julkkisfaneja, kuten Sarah Jessica Parker, Ellen DeGeneres, Mariah Carey, Sarah Michelle Gellar, Hilary Duff ja monta muuta. Yhdysvaltalainen Earnshaw’s Magazine nimesi Babiatorsin parhaaksi uudeksi yritykseksi vuonna 2012 (The Best New Company of 2012).Poikkeavaa näille staileille aurinkolaseille on myös se, että niillä on yhden vuoden Lost & Found -takuu, joka lupaa käyttäjälle uudet parit, mikäli lasit joutuvat hukkaan tai rikkoontuvat. Vastaavaa takuuta aurinkolaseille ei ole. Lasit on valmistettu turvallisista, kestävistä materiaaleista, jotka on melkein mahdoton rikkoa. Ne voi huoletta antaa pikkuisten touhuihin, jolloin tutuksi tulevia, megahienoja laseja myös käytetään. Aurinkolasien linssi on 100% UV-suojan antavaa materiaalia. Linssien optinen luokitus / luokka on 1, superior. Linssien tummuus korkein mahdollinen suojaavuus 3 Dark Tint, joka on suunniteltu käytettäväksi aurinkoisella säällä.
“Lost & Found” -takuu on voimassa yhden täyden vuoden, kunhan aurinkolasit rekisteröidään maahantuojan (www.bigsmallcompany.com) nettisivuilla kuukauden sisällä ostopäivästä. Takuu korvaa yhdet lasit.

Babiators-aurinkolaseja on myynnissä kaksi eri kokoa: Junior 0-3 vuotiaille sekä Classic 3-7+ vuotiaille.


Aloitamme lasien ennakkomyynnin tänään verkkokaupassa. Toimitukset alkavat 15.3 jonka jälkeen niitä saa myös Ombrellinosta.

Aurinkoista kevättä,