Kevät tulee vihdoinkin ja sen myötä äitienpäivä.

Ombrellinossa on paljon ihania uutuuksia värittämään kevään tuloa. Tämän kevään väripilkkuna Mariette Jonbaz tekstiilit, jotka ovat valmistettu Ranskassa ja materiaalit ovat Öko-tex-sertifioidut eli myrkyttömiä. Äidille lahjaksi ehdottaisimme kaunista meikkipussia, joka on muovitettu sisältä (koot 29 x 12cm & 20 x 12cm).

House Case säilytyslaatikoihin on myös saatu lisäystä. Upeat kiiltävät kuosit, kulta, hopea, pronssi sekä luumu kruunaavat sisustuksen. (small : 30x20x19 cm,  medium : 45.50x36x30 cm ja large : 60x50x40 cm).

Äitiyden ja hedelmällisyyden symboli maatuska sopii äidille kuin äidille sekä säilyy lapsille ja lapsenlapsille. Se on lisäksi kaunis sisustusartikkeli.

Pylonekselta löytyy paljon ihania hyötytarpeita äideille. Keittiöön jäätelökauhat sekä vihannestenkuorimisveitset. Kauneudenhoitoon imukupeilla peiliin kiinnitettävät kynsiviilat ja pinsetit. Matkalle mukaan kokoontaitettavat sateenvarjot sekä vetoketjulliset lompakot.

 

Tuotteet myynnissä sekä liikkeessä että verkkokaupassa.

 

Hyvää äitienpäivää!

 

PS. Verkkokauppaan lisätty Smurffi ja Barbappa-figuurit, Barbapapa kylpylelut, Tintti-tuotteita, Mariette Jonbaz tuotteita ja paljon muuta.