Dumpling Dynasty tuotteet Ombrellinossa

 

Vanhat kiinalaiset teemat ja pakkaustyyli höystettynä kommunistisen propagandan kuvilla ovat muokanneet Dumpling Dynasty-tuotteista viimeisimmän hitin lahjatavaramarkkinoilla.
Dumpling Dynasty tuotteet ovat Fiona Hewittin suunnittelemat ja hän on halunnut tuoda tuotteissa esille upean kiinalaisen designin yhdistettynä käytännöllisiin tuotteisiin.
Tuotteiden tarkoituksena on sekä näyttää hyvältä ja olla käytännöllisiä. 
Peltilaatikot esim. kenkien kiillotussetti sekä ensiapulaatikko ovat sekä kauniita sisustusartikkeleita, mutta myös funktionaalisia.

Dumpling Dynasty ensiapulaatikko
Täydellinen tuote ensiapu –ja lääketarpeille ja lisäksi näyttää hyvältä. Peltisen laatikon koko 15 x 15 x 24 cm. Mukana pieni lukko ja avain. Hinta: 24€.

Dumpling Dynasty kenkienkiillotussetti
Pakkauksessa mukana väritön kengänkiillotusvaha, musta kengänkiillotusvaha, kenkälusikka, 2 kpl:tta kenkäharjoja ja 2 kpl:tta kiillotusliinoja. Peltisen pakkauksen koko 19 x 12 x 4 cm. Hinta: 24€.

Dumpling Dynasty leivontasetti
Pakkauksessa mukana pieni puinen kaulin, pieni puinen kauha. paperivuokia, piparkakkumuotteja ja resepti herkullisten piparien ja muffinsien tekoon. Peltisen pakkauksen koko 19 x 12 x 4 cm. Hinta: 24€.

Dumpling Dynasty kampaussetti
Pakkauksessa mukana erilaisia pinnejä ja pampuloita sekä peili ja kampa. Peltisen pakkauksen koko 19 x 12 x 4 cm. Hinta: 24€.

Dumpling Dynasty tutkimusmatkailijasetti
Pakkauksessa mukana taskulamppu, kompassi, suurennuslasi, köydenpätkä, kynä ja muistikirja. Peltisen pakkauksen koko 19 x 12 x 4 cm. Hinta: 24€.

Dumpling Dynasty ompelusetti
Pakkauksessa mukana hyvät sakset, neuloja, lankoja, nappeja, hakaneuloja, mitta ja sormustin. Peltisen pakkauksen koko 19 x 12 x 4 cm. Hinta: 24€.