Iloa ja riemua jo vuodesta 1978 - kotimainen perheyritys palveluksessasi!

Helsinki, Pohjoisesplanadi 37
Oulu, Kauppakeskus Valkea, Uusikatu 21
Aukioloajat: klikkaa tästä


Sophie la girafe Baby Oil, 200ml

Saatavuus: Varastossa

19,10 €
TAI

Lyhyt kuvaus

Ylellinen vauvaöljy, joka puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Käytä myös vauvan hierontaan. Valikoidut turvalliset luomulaatuiset aineosat hemmottelevat lapsen ihoa. Ravinteikkaat öljyt, kuten auringonkukka- ja oliiviöljy sekä arvokkaat jojoba- sekä aprikoosin siemenöljy vahvistavat ihon luonnollista suojaa, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti muun muassa sisältämiensä rasvahappojen ja vitamiinien ansiosta. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä vahvoja eteerisiä öljyjä tai tuoksuallergeeneja. Sopii herkkäihoisille. Sopii vegaaneille.
 
KÄYTTÖ: 
KYLVYSSÄ: Kaada pieni määrä vauvaöljyämme kylpyveteen, jolloin vedestä tulee vähemmän kuivattavaa. IHON PUHDISTAMISEEN Kaada pieni määrä öljyä vanulappuun, pyyhi kasvot ja vartalo. Käytä uusi, puhdas vanulappu eri ihoalueille. Ei sovi vauvan silmien puhdistamiseen. 

IHON KOSTEUTTAMISEEN: Sopii niin kasvojen kuin vartalon kosteuttamiseen ja ravitsemiseen. Kaada pieni määrä kämmenelle. Hiero iholle.

HIERONTAAN: Kaada reilusti öljyä kämmeniisi. Hiero rauhallisin ja hellävaraisin liikkein. Hiero aina sydäntä kohti. Huolehdi, että hierontapaikka on lämmin ja vedoton. Hieronta ja hellä koskettaminen tekevät hyvää kaiken ikäisille.


 


 

Lisää kuvia

© 2015 Ombrellino.