Iloa ja riemua jo vuodesta 1978 - kotimainen perheyritys palveluksessasi!

Helsinki, Pohjoisesplanadi 37
Oulu, Kauppakeskus Valkea, Uusikatu 21
Aukioloajat: klikkaa tästä


475 ml Lifefactory kahvimuki, Vihreä Salvia

Saatavuus: Varastossa

45,00 €
TAI

Lyhyt kuvaus

Kahvi on the go! Siistimmin ei lempikahviaan voi mukana kantaa. Lifefactoryn superlaadukas ja ultratyylikäs kahvimuki, jonka tahdot kaapata mukaasi.


Kannen avaus onnistuu näpsäkästi yhdellä kädellä. Mikä parasta, nautit kahvin aidosta ja puhtaasta mausta ilman häiritseviä sivuvivahteita. Pullossa on paksu neopreenisuoja, joka pitää juoman lämpimänä noin tunnin verran.


Vetoisuus: 475 ml.


Materiaali: korkealaatuinenborosoliittilasi


Kansi ppt-muovia


Lifefactoryn lasipullot säilyttävän juoman oikean maun ilman muovin tai metallin aromia. Juomapullon leveästä suuaukosta lisäät helposti pulloon esim. jääpaloja, sitrushedelmien viipaleita tai vaikka teepusseja. Juomapulloa suojaava silikonikuori tarjoaa liukumattoman tartuntapinnan ja suojaa kolhuilta.


BPA- ja ftalaatti vapaita. Voidaan pestä astianpesukoneessa silikonisuojan kanssa. Kaikki osat on valmistettu USA:ssa tai Euroopassa.


Jos kuljetat Cafe-pulloa mukanasi esimerkiksi laukussa, huomioi, että korkki saattaa avautua osuessaan muihin tavaroihin. Suosittelemme kuljetusta pystyasennossa tai tyhjänä ja täyttöä paikan päällä.


KATSO KAIKKI KAHVIMUKIPULLOT TÄSTÄ

Lisää kuvia

© 2015 Ombrellino.